20:07 28.05.2018

Лондонські вуличні музиканти почнуть збирати пожертви за допомогою безконтактних платежів

1 хв читати
Лондонські вуличні музиканти почнуть збирати пожертви за допомогою безконтактних платежів

Влада Лондона в партнерстві зі шведською компанією iZettle запустили програму, що дозволяє вуличним музикантам приймати пожертвування за допомогою безконтактних платежів, повідомляє BBC.

"Тепер ще більше жителів Лондона зможуть допомогти талановитим вуличним артистам, - заявив мер Лондона Садок Хан. - Щоб зберегти статус світової столиці музики, нам життєво необхідно підтримувати майбутніх зірок".

Завдяки нововведенню музиканти зможуть підключити до своїх мобільних пристроїв компактні термінали, налаштовані на списання фіксованої суми за допомогою безконтактних платежів з карт або смартфонів.

У тестуванні нової системи взяла участь професійна вулична співачка Шарлотта Кепмбелл. Перехожі могли пожертвувати їй 2 фунта ($ 2,7), і вона зазначила значне зростання свого заробітку.

У повідомленні організації вуличних музикантів Busk in London, яка розробила системи разом з iZettle, йдеться, що у найближчі місяці можливість збирати пожертви таким способом з'явиться у артистів у всіх районах Лондона.

Компанія iZettle була заснована в Стокгольмі в 2010 році, спочатку вона займалася продажем платіжних терміналів, а потім запустила власну платформу для онлайн-торгівлі. В середині травня iZettle була придбана платіжним сервісом PayPal за $ 2,2 млрд, угода стала найбільшою в історії PayPal.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА