20:20 29.05.2018

"Реал" прибрав фотографію Роналду з офіційного сайту клубного магазину

2 хв читати
"Реал" прибрав фотографію Роналду з офіційного сайту клубного магазину

Офіційний магазин клубу "Реал", як і раніше, пропонує до продажу атрибутику з прізвищем Роналду, однак зображення самого гравця зникло з сайту. Розділи, присвячені продажу атрибутики з прізвищами інших гравців, супроводжуються зображеннями футболістів.

Напередодні "Реал" представив ігрову форму на сезон 2018/2019 років, і в цій презентації Роналду також не брав участі. Він не сфотографований у новій формі клубу, а також не брав участі в запису відеоролика. "Реал" не став пояснювати відсутність свого лідера в промо-акції, проте, можливо, вона пов'язана з тим, що технічним спонсором "Реала" є Аdidas, у той час як у Роналду підписаний особистий контракт з Nike.

Після фіналу Ліги чемпіонів Роналду заявив, що поки не впевнений в тому, де саме продовжить кар'єру. Він відмовився підтвердити, що залишиться в "Реалі", і це викликало невдоволення капітана мадридського клубу Серхіо Рамоса - той сказав, що Роналду вибрав невдалий момент для заяв.

Під час параду "Реала" після перемоги в Лізі чемпіонів Роналду натякнув, що готовий продовжити кар'єру в Мадриді. Прощаючись з уболівальниками, португалець сказав "Побачимося у наступному сезоні".

За відомостями As, Роналду незадоволений умовами свого контракту. У минулому році він зажадав збільшення зарплати, проте, як пише іспанське видання, президент "Реала" Флорентіно Перес погодився це зробити тільки в тому випадку, якщо Роналду завоює кілька командних та індивідуальних трофеїв. Португальця не влаштували ці умови, і він не продовжив переговори.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА