08:03 30.05.2018

У РФ вирішили не гасити чотири лісові пожежі

1 хв читати
У РФ вирішили не гасити чотири лісові пожежі

Комісія з попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій Амурської області РФ прийняла рішення припинити роботи по гасінню чотирьох природних пожеж, які знаходяться у важкодоступних місцях.

Амурський центр цивільного захисту та пожежної безпеки повідомляє, що припинено подальше обслуговування двох пожеж в Зейском районі і по одному в Тиндінского і Селемджинском районах.

"У зв'язку зі складністю рельєфу місцевості і відсутністю дорожньої мережі, доставка і використання тракторно-бульдозерної техніки неможлива. Доставка людських ресурсів також можлива тільки авіаційним транспортом, що є економічно недоцільно, так як в даній місцевості цінних народ дерев не росте", - пояснив перший заступник голови Мінлісгоспу області Олексій Севостьянов.

Він також зазначив, що ці лісові пожежі не загрожують населеним пунктам і об'єктам економіки.

Надалі чотири природних вогнища будуть відслідковуватися (площі, напрямок і стан) за допомогою комп'ютерного моніторингу.

Як повідомлялося, в Амурській області після незначної перерви знову ускладнилася обстановка з лісовими пожежами. В минулу добу в регіоні горіли 11 лісових ділянок на площі 1,7 тис. Га. За добу площа пожеж збільшилася в 3,5 рази (було 483 га).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА