12:09 30.05.2018

Сумська область стала 12-ю в списку "оцифрованих" Google регіонів України

1 хв читати
Сумська область стала 12-ю в списку "оцифрованих" Google регіонів України

Кампанія "Цифрове перетворення Сумської області" від "Google Україна" стала для неї 12-м таким заходом із цифровізації після Києва, Львова і ще дев'яти областей, зазначається в повідомленні компанії.

Кампанія "Цифрове перетворення Сумської області" проводила "Google Україна" у співпраці з Сумською обласною державною адміністрацією з метою підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону.

"Важливою складовою кампанії стала серія освітніх проектів для представників місцевого самоврядування, малого і середнього бізнесу, для державних службовців, викладачів і студентів з основ цифрової грамотності та безпеки в Інтернеті", - наголошується в повідомленні.

У рамках проекту на спеціальному сайті "Подорожуй Сумською областю" міститься інформація про найцікавіші туристичні об'єкти регіону. Цей ресурс поповнив раніше створені регіональні проекти на порталі discover.net.ua і містить 3D-панорами та 3D-тури найцікавішими місцями в області.

Зокрема, на сайті можна здійснити віртуальну прогулянку Палацом Голіцина та садибою "Круглий двір" у Тростянці, побачити унікальну яблуню-колонію віком 220 років у місті Кролевці й дослідити архітектурний комплекс православного чоловічого Софроніївського монастиря.

Як раніше повідомляла менеджер зі зв'язків із громадськістю "Google Україна" Марина Тарасова, на підготовку кампанії в одній області потрібно близько шести-дев'яти місяців.

Представники "Google Україна" поки що не повідомляють, яку область і коли буде оцифровано наступною в рамках проекту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА