15:56 30.05.2018

"Укрзалізниця" призначил додаткові поїзди до Одеси

2 хв читати
"Укрзалізниця" призначил додаткові поїзди до Одеси

 "Укрзалізниця" призначила п'ять додаткових поїздів на період літніх відпусток, повідомила компанія.

Зокрема, призначено поїзди №223/224 Київ - Одеса, №248/247 Одеса - Київ, Житомир, №251/252 Дніпро - Одеса, №258/257 Одеса - Львів та №271/272 Харків - Одеса.

Крім того, цілорічним поїздам №92/91 Костянтинівка - Одеса, №136/135 Чернівці - Білгород-Дністровський і №317/318 Запоріжжя - Одеса вдвічі збільшено курсування - до щоденного замість "через день".

Загалом у графіку руху поїздів на 2017/2018 рік передбачено курсування 19 пар цілорічних пасажирських потягів до Одеси.

Також для забезпечення перевезення пасажирів у літній період "Укрзалізниця" розробляє розклад для призначення додаткового поїзда Суми - Одеса, який не заїжджатиме на станцію Київ-Пасажирський, а курсуватиме через Конотоп, Дарницю, Миронівку, Знам’янку та Помічну.

Крім того, поїзд №642/641 Кишинів - Одеса пришвидшено на 27 хвилин у напрямку до Одеси і на 47 хвилин у напрямку до Кишинева за рахунок заміни рухомого складу на молдовський дизель-поїзд.

За даними "Укрзалізниці", в 2017 р. на станцію Одеса-Головна в пасажирських поїздах було перевезено загалом 2,6 млн пасажирів (зокрема в додаткових сезонних поїздах - до 0,5 млн пасажирів), що на 3%, або 70 тис. пасажирів, більше за показник 2016 року.

За п'ять місяців 2018 року до станції Одеса-Головна подорожувало 900 тис. пасажирів, що на 50 тис. людей більше за відповідний показник 2017 року. В період масових перевезень цей показник зростає на 30% та більше.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА