13:21 31.05.2018

Кличко: З вересня паркувати свій автомобіль у заборонених місцях буде доволі дорого

2 хв читати
Кличко: З вересня паркувати свій автомобіль у заборонених місцях буде доволі дорого

Одним із завдань влади Києва є впорядкування трафіку на вулицях міста. І допомогти в цьому повинен новий "Закон про реформування сфери паркування транспортних засобів", який у вересні набуває чинності, заявив мер столиці Віталій Кличко.

Як повідомляє в четвер прес-служба міського голови, в ефірі одного з українських телеканалів В.Кличко зазначив, що багато паркінгів у столиці пустують, тому що більшість водіїв керується логікою: чому я повинен платити, коли можу залишити свою машину де завгодно і мені за це нічого не буде. Мер Києва підкреслив, що відсутність відповідальності за хаотичне паркування на вулицях міст призвела до критичної ситуації на дорогах.

"Зараз неправильно припарковані авто в багатьох місцях займають по дві смуги руху. Від цього - пробки на дорогах. Від цього - проблеми з трафіком. Водії не хочуть платити за парковку і кидають свої авто де завгодно. У вересні набуде чинності відповідний закон. І можу сказати тільки одне: залишати свої авто в місцях, де це заборонено, буде доволі дорого ", - заявив він.

За словами мера Києва, нові правила паркування змусять водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема, паркуватися в призначених місцях.

Крім того, переконаний мер, ухвалення закону про паркування дасть змогу залучити інвестиції в будівництво нових паркінгів, зокрема на околицях міст, і наповнювати місцеві бюджети.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА