18:21 31.05.2018

Бабченко має намір отримати громадянство України

1 хв читати
Бабченко має намір отримати громадянство України

Російський журналіст Аркадій Бабченко прийняв пропозицію представника адміністрації президента про допомогу в отриманні українського громадянства.

"Розмова про те, щоб допомогти отримати громадянство, була. Я не відмовився, скажу чесно", - сказав він на прес-конференції в четвер у Києві, відповідаючи на запитання, про що йшлося під час його зустрічі з представником адміністрації президента України.

За словами А.Бабченка, він має посвідку на постійне проживання в Україні, його сім'я також подала документи на постійне проживання.

Коментуючи зустріч із президентом України Петром Порошенком, А.Бабченко сказав: "Після цієї спецоперації, коли президент цієї країни запрошує, пропонує приїхати, ... відмовлятися буде неввічливо. Ця країна дала мені де жити, ця країна дала мені притулок, ця країна провела спецоперацію з порятунку мого життя. Я вдячний за це. Президент цієї країни є уособленням цієї країни".

Відповідаючи на запитання, чи не вважає він, що політики, зокрема й П.Порошенко, використовують цю ситуацію для того, щоб набрати бали в майбутній президентській кампанії, А.Бабченко сказав: "Політики використовують будь-яку ситуацію... Звісно, всі піаритимуться на будь-якому гучному випадку".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА