12:39 01.06.2018

За місяць проведення ООС виявлено понад 100 фактів порушення порядку переміщення товарів

1 хв читати
За місяць проведення ООС виявлено понад 100 фактів порушення порядку переміщення товарів

Від початку проведення операції об'єднаних сил на контрольних пунктах в'їзду-виїзду проведено детальний огляд і пропуск понад 152 тис. транспортних засобів та понад 1 100 000 громадян, інформують в командуванні об'єднаних сил.

"Силами та засобами підрозділів, які входять до складу об'єднаних сил, від початку введення в дію операції... на контрольних пунктах в'їзду-виїзду проведено детальний огляд і пропуск понад 152 тис. транспортних засобів та понад 1 млн 100 тис. громадян, виявлено 107 фактів порушення порядку переміщення товарів і здійснення господарської діяльності в зоні проведення ООС", - повідомив заступник командувача об'єднаних сил Олександр Доманський в п'ятницю на брифінгу в Краматорську Донецької області.

За його словами, стосовно порушників складено 50 адміністративних протоколів у зв'язку з порушенням порядку переміщення товарів, 40 адмінпротоколів за порушення порядку ведення господарської діяльності, 9 - за зберігання і транспортування алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного збору.

"Загалом за минулий місяць з незаконного обігу вилучено торгово-матеріальних цінностей на суму 3 млн 300 тис. грн", - додав він.

Як відомо, з 30 квітня 2018 року в відповідно до указу президента України Петра Порошенка на території Донецької та Луганської областей розпочато операцію об'єднаних сил (ООС).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА