12:54 01.06.2018

Партія "Наш край" ініціює кампанію на рівні громад щодо посилення безпеки школярів

2 хв читати
Партія "Наш край" ініціює кампанію на рівні громад щодо посилення безпеки школярів

Партія "Наш край" починає кампанію щодо посилення безпеки в школах в об'єднаних територіальних громадах, заявив співголова партії Олександр Мазурчак в День захисту дітей.

За його словами, у всіх об'єднаних громадах, де є депутати від "Нашого краю", будуть ініційовані заходи посилення безпеки школярів. "У низці шкіл країни від отруєнь постраждали сотні школярів... Не було вжито жодних заходів для системного запобігання таким випадкам. Тому "Наш край" вирішив на місцях, де є представники партії, почати кампанію щодо посилення безпеки в школах і інших навчальних закладах", - зазначив О.Мазурчак.

Він підкреслив, що підвищити рівень безпеки в школах вдасться за рахунок коштів, отриманих завдяки децентралізації. "Літо - зручний час для всіх перевірок і відповідних рішень. Зокрема, ми будемо ініціювати встановлення систем відеоспостережень на території шкіл з дорученням до місцевого відділення поліції, систем пожежної безпеки та "лежачих" поліцейських. Крім того, ми перевіримо територію навколо шкіл на наявність незаконних точок з продажу спиртних напоїв та сигарет тощо", - повідомив співголова партії.

Він також закликав усіх небайдужих громадян телефонувати на гарячу лінію "Нашого краю" і повідомляти про факти порушення безпеки в навчальних закладах.

"Ми не будемо чекати, поки "зверху" нарешті візьмуться за безпеку наших дітей, а будемо посилювати безпеку "знизу". Школи повинні стати територією безпеки", - резюмував О. Мазурчак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА