17:45 01.06.2018

Глава МЗС Німеччини вражений масштабом руйнувань у Широкиному

1 хв читати
Глава МЗС Німеччини вражений масштабом руйнувань у Широкиному

Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас у п'ятницю побував поблизу сел. Широкине Донецької області й був вражений масштабом руйнувань у селищі, повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

П.Жебрівський на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив, що Г.Маас спільно з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним у п'ятницю побували у прифронтовому с. Бердянське, де поспілкувалися з людьми.

"Головне, що всіх турбує, - коли настане мир. Павло Клімкін запевнив, що на дипломатичному рівні робиться все можливе, щоб Росія вивела своїх найманців і погодилася перекрити російсько-український державний кордон", - написав П.Жебрівський.

За його словами, П.Клімкін і Г.Маас у супроводі спостерігачів місії ОБСЄ побували на точці спостереження поблизу сел. Широкине. "Міністр закордонних справ Німеччини був уражений масштабом руйнувань у селищі. Запевнив, що "всіляко сприятиме справі врегулювання збройного конфлікту в Україні", - розповів голова Донецької ОблВЦА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА