08:33 02.06.2018

Кличко: влітку відремонтують максимум доріг із запланованого обсягу

2 хв читати
Кличко: влітку відремонтують максимум доріг із запланованого обсягу

Протягом літнього періоду в Києві за європейськими стандартами має бути відремонтовано максимальну кількість доріг із запланованого обсягу, заявив мер Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Київ".

"Максимальну кількість доріг із запланованого обсягу відремонтують саме протягом літнього періоду. І всі вони мають відповідати європейським стандартам", - заявив він.

Як зазначив В.Кличко, дорожники вже завершили капітальний ремонт вул.Володимирської. Відкрито рух проспектом Павла Тичини і бул.Академіка Вернадського.

Як наголошується, в нижній шар покриття "одягнений" Ярославів Вал. Завершуються роботи з облаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на вул.Олени Теліги. Там капітальний ремонт почали в минулому (2017 - ІФ) році.

В.Кличко наголосив, що "вул.Олени Теліги капітально не ремонтувалася з 1977 року. Термін експлуатації дороги 8-10 років. Потім треба робити ремонт ... В кінці літа ми повністю здамо цей об'єкт.

Крім того, він нагадав, що підрядники, які ремонтують дороги, дають на них гарантію п'ять років.

"Ми відкрили Набережне шосе. Всі помітили, наскільки комфортніше стало пересуватися новою дорогою. П'ять років гарантії дає підрядник. Якщо за цей час будуть виявлені якісь недоліки, то за власні кошти він буде ремонтувати проблемні ділянки", - зазначив мер.

Також за його словами, активно тривають роботи на багатьох об'єктах. Зокрема, капітально ремонтують Алма-Атинську, Сім'ї Кульженко і Віфлеємську, транспортні розв'язки на перетині просп.Комарова і бул.Вацлава Гавела, на перетині проспекту Л.Курбаса, вул.Г.Юри і Володимира Покотила. Тут одночасно ремонтують три шляхопроводи і чотири підземних пішохідних переходи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА