19:55 03.06.2018

Вибори Цебриківської ОТГ в Одеській області супроводжуються серйозним політичним протистоянням і правопорушеннями

2 хв читати
Вибори Цебриківської ОТГ в Одеській області супроводжуються серйозним політичним протистоянням і правопорушеннями

Повторні вибори в Цебриківській об'єднаній територіальній громаді Одеської області в неділю проходять на тлі серйозного політичного протистояння і різних правопорушень.

Як повідомила прес-служба Головного управління Нацполіції в Одеській області, спочатку о 8:02 до поліції надійшла інформація про замінування всіх виборчих дільниць. У результаті ділянки були оточені поліцією і перевірені на наявність вибухонебезпечних пристроїв або речовин. Відновити роботу всіх ділянок вдалося лише до 13:30.

Крім того, в с.Цебрикове біля виборчої дільниці сталася стрілянина з травматичної зброї.

За даними поліції, один з громадян вистрілив у повітря із зареєстрованого на його ім'я травматичного пістолета. За словами чоловіка, постріл був мимовільним, коли він хотів розрядити зброю. Внаслідок події ніхто не постраждав. Стосовно чоловіка складено протокол за ст. 174 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За даним фактом проводиться перевірка.

У самому Цебриковому сконцентровані значні сили поліції і Нацгвардії. Також там присутні народний депутат від "Батьківщини" Вадим Івченко та його однопартійці - депутати Одеської облради, включаючи заступника голови обласних зборів Олега Радковського, їхні колеги з інших партій.

Як повідомлялося, напередодні в результаті зіткнень і застосування невідомого газу біля виборчої дільниці с.Цебрикове Великомихайлівського району Одеської області постраждали щонайменше 13 співробітників поліції. Четверо громадян були затримані.

Поліція свої дії пояснила анонімним повідомленням про замінування поштового відділення села, в приміщенні якого розташована виборча дільниця і необхідністю евакуації людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА