12:37 04.06.2018

Злодія в законі на прізвисько "Хідір" затримали в Києві та видворили до Туреччини правоохоронці

1 хв читати
Злодія в законі на прізвисько "Хідір" затримали в Києві та видворили до Туреччини правоохоронці

Працівники Головного управління Нацполіції України в Києві отримали інформацію про перебування в столиці Хдр Рашидова - злодія в законі, відомого у кримінальному світі на прізвисько "Хідір", після чого його затримали і видворили з країни із забороною на в'їзд терміном на п’ять років.

"Згідно з оперативною інформацією працівників карного розшуку, 28-річний уродженець південної країни був коронований у Греції в 2014 році, там же перебував під слідством за квартирні крадіжки. На своїй батьківщині чоловік відбував покарання за створення злочинної організації. Кордон нашої держави він перетнув після офіційної зміни прізвища та документів", - повідомляє в понеділок уранці прес-служба столичного главку поліції.

За даними оперативників, "Хідір" мав намір впливати на кримінальні процеси в Україні, контролювати злодіїв із квартир та приватних будинків. Крім того, він прибув в Україну для посилення впливу так званого кутаїського клану злодіїв у законі.

"Правоохоронці подали документи щодо скасування посвідки на проживання в Україні громадянина південної країни та його примусового видворення за межі кордону нашої держави. Нині "Хідір" вилетів у Стамбул із забороною в'їзду в Україну на п'ять років", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА