19:25 05.06.2018

Суд переніс на 7 серпня слухання за позовом екс-голови НКРЕКП до комісії з відбору нових членів регулятора

1 хв читати
Суд переніс на 7 серпня слухання за позовом екс-голови НКРЕКП до комісії з відбору нових членів регулятора

Окружний адміністративний суд Києва переніс на 7 серпня слухання за позовом екс-голови Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитра Вовка до конкурсної комісії (КК) з відбору нових членів регулятора, повідомила член КК Світлана Голікова.

"Були на засіданні адмінсуду у справі Д.Вовка. Позивач на суд не з'явився. Наступне слухання 7 серпня. Навіщо така тактика затягування рішень?" - написала вона у Facebook.

Як повідомлялося, номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП 18 квітня відмовила Д.Вовку в участі в конкурсі. Підставою для відмови став недостатній досвід роботи Д.Вовка в галузі енергетики.

Закон "Про НКРЕКП" вимагає, щоб досвід роботи кандидата в члени НКРЕКП в енергетиці становив щонайменше п'ять років, тоді як Д.Вовк працює в регуляторі з кінця 2014 року. Водночас, на його думку, до досвіду в енергетиці також слід зараховувати дворічну роботу в ICU над реструктуризацією кредитного портфеля групи "Донецьксталь" (що має ліцензію на комбіноване виробництво теплової та електричної енергії).

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує провадження цінової і тарифної політики в цих сферах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА