18:22 07.06.2018

Ухвалення ВР законопроекту про Антикорупційний суд доводить відданість України боротьбі з корупцією

1 хв читати

Ухвалення Верховною Радою законопроекту "Про Вищий антикорупційний суд" (ВАКС) є доказом прихильності України боротьбі з корупцією, а його імплементація буде ключовою, заявляє заступник голови Європейської Комісії Валдіс Домбровскіс.

"Я вітаю тверду відданість України боротьбі з корупцією. Доказом цього є історичне голосування, що створює Антикорупційний суд. Імплементація буде ключовою", - написав В.Домбровскіс у своєму акаунті у Twitter у четвер увечері.

Як повідомлялося, 7 червня Верховна Рада схвалила в другому читанні та в цілому президентський законопроект (№7440) про Вищий антикорупційний суд.

У Представництві ЄС в Україні у відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна" заявили, що в Європейському Союзі взяли до відома ухвалення Верховною Радою законопроекту про ВАКС і чекають на текст закону, щоб вивчити його. Також у Представництві поінформували, що знаходяться у консультаціях з іншими міжнародними партнерами, які беруть участь в оцінці цього закону, і засновуватимуть свою оцінку на цих елементах, коли вони будуть доступні для ознайомлення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА