18:49 07.06.2018

На Донбасі в четвер бойовики 17 разів порушували режим тиші

1 хв читати
На Донбасі в четвер бойовики 17 разів порушували режим тиші

 У районі проведення операції об'єднаних сил на Донбасі від початку четверга станом на 18:00 бойовики 17 разів порушували режим тиші, двоє українських військовослужбовців отримало поранення, повідомили в прес-центрі ООС.

"Упродовж поточної доби, 7 червня, ситуація в районі проведення операції об'єднаних сил залишається контрольованою. Противник 17 разів порушував режим припинення вогню, з них три рази - із забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у зведенні прес-центру ООС, розміщеному на сторінці в соцмережі Facebook у четвер увечері.

Незаконні збройні формування продовжують здійснювати провокаційні обстріли на луганському, донецькому та маріупольському напрямках.

Противник вів турбуючі обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів по районах населених пунктів Опите, Мар’їнка, Піски, Троїцьке та Водяне. Вогонь із 120-мм і 82-мм мінометів відкривався по українських захисниках Новотошківського, Кримського на луганському напрямку та Лебединському на маріупольському напрямку.

"Підрозділи об'єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення. В ході бойових дій протягом доби два військовослужбовці отримали поранення. Втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА