19:56 07.06.2018

Білий дім спростував повідомлення про присутність Родмана на зустрічі Трампа з Кім Чен Ином

1 хв читати
Білий дім спростував повідомлення про присутність Родмана на зустрічі Трампа з Кім Чен Ином

Адміністрація США спростувала інформацію про те, що колишній американський баскетболіст Денніс Родман буде присутній на саміті США-КНДР, наміченому на 12 червня в Сінгапурі.

"Я не знаю, яку роль у цьому має зіграти кращий гравець з підборів у баскетболі. Він чудовий на майданчику, але переговори мають вести ті, хто обізнаний в цьому. Трамп - кращий", - сказав заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі в ефірі телеканалу Fox News.

Раніше видання The New York Post опублікувало інформацію, згідно з якою колишній баскетболіст буде присутній на історичній зустрічі президента США Дональда Трампа і глави КНДР Кім Чен Ина.

Родман п'ять разів відвідував КНДР з того моменту, як Кім Чен Ин очолив країну і встановив з північнокорейським лідером дружні відносини, назвавши його "другом на все життя".

Примітно, що в червні 2017 року Родман подарував в Пхеньяні північнокорейському міністру спорту Кім Ір Гуку бестселер "Мистецтво укладати угоди", яку написав Трамп.

56-річний Родман - володар п'яти чемпіонських перснів НБА, в 2011 році був включений до Баскетбольного залу слави. Гравець був відомий ефективною грою в обороні і боротьбою за підбори. Крім того, Родман відрізнявся екстравагантною поведінкою і стилем одягу.

Раніше Трамп підтвердив, що зустрінеться з північнокорейським лідером 12 червня на острові Сентоса в Сінгапурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА