20:00 07.06.2018

Заступник глави Мінфіну Марченко має намір піти у відставку після знайдення йому змінника і передачі справ

1 хв читати
Заступник глави Мінфіну Марченко має намір піти у відставку після знайдення йому змінника і передачі справ

Заступник міністра фінансів Сергій Марченко має намір подати у відставку зі своїх посад після того, як виконувач обов'язків міністра фінансів Оксана Маркарова визначиться з кандидатом для його заміни.

"Так, маю намір (подати у відставку - ІФ). При цьому хочу це зробити максимально безболісним та мінімально ризикованим для Мінфіну. Я професіонал, і тому йти потрібно по-дорослому", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер увечері.

С.Марченко зазначив, що публічно підтримує Олександра Данилюка.

"Я сказав прем'єру, що йду, але вставати і йти завтра - не буду, через те, що мені не байдуже, що буде в Мінфіні. Відставка - справа техніки. Оксана Маркарова визначиться із заступником на мій блок, і я йому передам справи. Усе чесно", - наголосив заступник міністра.

С.Марченка було призначено заступником міністра фінансів наприкінці травня 2016 року. Є фахівцем у напрямах фіскальної децентралізації, бюджетного процесу та податкової політики. У його віданні також департаменти фінансів промисловості, оборони та правоохоронних органів, видатків бюджету гуманітарної сфери, а також відділ держрегулювання у сфері випуску та проведення лотерей.

Як повідомлялося, раніше в четвер, 7 червня, Верховна Рада відправила у відставку главу Мінфіну України О.Данилюка за поданням прем'єра Володимира Гройсмана. Виконання обов'язків міністра фінансів було покладено на першого заступника міністра фінансів Оксану Маркарову.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА