08:22 08.06.2018

Балух, який голодує в Криму, сподівається на обмін

1 хв читати
Балух, який голодує в Криму, сподівається на обмін

Український активіст Володимир Балух, який 81-й день продовжує оголошену в Кримському СІЗО голодовку як знак протесту проти судового переслідування, просить обміняти його та перевезти на материкову Україну.

"У нього склалася позиція безвиході. Він говорить, що його з в'язниці ніхто не відпустить - якщо не ця кримінальна справа, то буде наступна. Тому тепер він, нарешті, заговорив - протягом кількох місяців ми говоримо про те, що якщо буде обмін і якщо все складеться якнайкраще, то він дуже-дуже хоче поїхати на материкову Україну", - розповіла в ефірі "Крим.Реалії" адвокат В.Балуха Ольга Дінзе.

Вона додала, що, за її відомостями, ім'я В.Балуха є в українських списках на обмін серед основних, однак Росія поки що не підтверджує готовність до переговорів.

"Якщо настане якась політична воля з боку Росії, то, звісно ж, він буде серед осіб, які підлягають обміну. Але поки що я позицію Росії не почула жодного разу - вони постійно говорять про те, що мають дозріти якісь умови. Які умови? Нам, на жаль, не говорять", - додала О.Дінзе.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА