08:45 08.06.2018

Директору "Львівтеплоенерго" повідомлено про підозру в недбалому виконанні службових обов'язків

2 хв читати
Директору "Львівтеплоенерго" повідомлено про підозру в недбалому виконанні службових обов'язків

Депутату Львівської обласної ради, директору Львівського міського комунального підприємства "Львівтеплоенерго" оголосили про підозру за викриття його в недбалості щодо виконання своїх службових обов'язків, повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"6 червня прокурор Львівської області Юрій Квятківський повідомив про підозру депутату Львівської обласної ради, директору Львівського міського комунального підприємства "Львівтеплоенерго" у здійсненні службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки, тобто у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК Україна", - написала вона в четвер увечері у своєму мікроблозі в соцмережі Twitter.

Як наголошується, зазначена особа була зобов'язана керувати підприємством та нести повну відповідальність за стан його діяльності.

"Проте чоловік неналежною виконував свої службові обов'язки, чим завдав значних збитків територіальній громаді Львова", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування встановило, що всупереч вимогам регуляторних актів у сфері енергетики, не маючи законного права підписувати договори на постачання очолюваному підприємству 12 млн 510 тис. метрів кубічних природного газу, службовець усе ж уклав договір.

"Окрім цього, чоловік перерахував фірмі-постачальнику 3 млн 281 тис. грн у той час, коли газ не був доставлений на підприємство", - наголосили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від обійманої посади. У прокуратурі повідомили, що керівнику підприємства загрожує до п'яти років позбавлення волі, а також три роки позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА