15:38 08.06.2018

НАЗК розпочала повні перевірки е-декларацій 12 осіб, зокрема нардепів Мураєва, Богуслаєва і Шкіря

2 хв читати
НАЗК розпочала повні перевірки е-декларацій 12 осіб, зокрема нардепів Мураєва, Богуслаєва і Шкіря

Національне агентство із запобігання корупції прийняло рішення про проведення повної перевірки електронних декларацій за 2015-2017 роки ще 12-ти осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, серед яких троє народних депутатів України.

В оприлюдненому в п'ятницю вдень на сайті НАЗК повідомленні наголошується, що, зокрема, повністю перевірятимуть декларації, надані народним депутатом групи "Воля народу" В'ячеславом Богуслаєвим (за 2015 і 2016 роки), позафракційним нардепом Євгеном Мураєва (за 2015 і 2016 роки) і парламентарієм із групи "Відродження" Ігорем Шкірею за 2015 року, 2016 роки та 2017 років (виправлена).

Окрім цих парламентаріїв підлягають повній перевірці декларації 2015 роки (виправлена), а також за 2016 і 2017 роки, надані першим заступником міського голови Харківської міської ради Ігорем Тереховим і декларації за 2016 і 2017 роки, подані депутатом Маріупольської міської ради Донецької області Савелієм Вашурою.

Серед решти 7 осіб, декларації яких підлягають повній перевірці НАЗК, співробітники Нацполіції, прокурори, суддя і детектив Національного антикорупційного бюро України.

У прес-службі Нацагенства поінформували про рішення щодо продовження терміну перевірки 33-х суб'єктів декларування та про результати здійснення повної перевірки щодо десяти осіб.

"Також були ухвалені рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які були надані 10-ю суб'єктами декларування, серед яких двоє народних депутатів України", - йдеться в повідомленні.

Крім того, прийнято рішення про продовження терміну повної перевірки декларацій 33-х суб'єктів декларування на додаткові тридцять календарних днів.

"Нагадаємо, що проведення повних перевірок починається за інформацією, отриманою від фізичних або юридичних осіб, державних органів влади у листах, зверненнях або скаргах, в яких були наведені факти про можливе відображення в декларації недостовірних відомостей, які стосувалися конкретного суб'єкта декларування і містили фактичні дані або твердження, які можуть бути перевірені", - звернули увагу в НАЗК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА