11:47 10.06.2018

Поліція Сум розслідує обставини вибуху в нічному клубі

1 хв читати
Поліція Сум розслідує обставини вибуху в нічному клубі

У Сумах поліція розслідує обставини вибуху в нічному клубі за 4 статтями КК України, повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області.

"Подія сталася сьогодні близько 6.00 в одному з розважальних закладів обласного центру. Внаслідок вибуху постраждали 7 осіб. Поліція вже затримала 28-річного чоловіка, який підірвав у приміщенні гранату. Наразі на місці події працює керівництво ГУНП області, Сумського відділу поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехнічні та екологічні служби", – йдеться в повідомленні відомства, оприлюдненому в неділю вранці.

У поліції уточнили, що на місце події було направлено наряди патрульної служби поліції, слідчо-оперативна група, яка встановила, що невідомий підірвав гранату на другому поверсі закладу – на майданчику перед входом де в цей час перебували люди.

"Наразі всі постраждалі доставлені в лікарню. Вжитими заходами чоловіка, підозрюваного у скоєнні злочину, затримали. Наразі він дає пояснення слідчим. Перебіг розслідування перебуває на особистому контролі керівника ГУНП області", – йдеться в повідомленні.

Слідчим відділом Сумського відділу поліції внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань, про замах на вбивство, опору працівнику поліції, про незаконне зберігання та використання зброї та боєприпасів та вчинення хуліганських дій.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА