12:01 10.06.2018

У Сінгапурі посилюють безпеку напередодні саміту США-КНДР

1 хв читати
У Сінгапурі посилюють безпеку напередодні саміту США-КНДР

Влада Сінгапуру вживає додаткових заходів, спрямованих на гарантування безпеки під час перебування в країні президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина, зустріч яких запланована на 12 червня, передає в неділю агентство "Ренхап".

За даними агентства, території, що мають велике значення для майбутнього саміту, перебувають під особливою охороною поліції.

Зокрема, йдеться про готель "Капела" на острові Сентоса, де проходитиме саміт, а також про готелі "Шангрі-Ла" і "Сент-Реджіс", де перебуватимуть Д. Трамп і Кім Чен Ин.

До цих районів стягнуто додаткові поліцейські сили, зведено загородження, а також проводяться огляди. У місцевій поліції закликали до "розуміння і терпіння" у зв'язку з порушеннями в русі транспорту через саміт.

Минулої суботи міністр закордонних справ Сінгапуру Вівіан Балакрішна заявив про цілковиту готовність до проведення в країні саміту США-КНДР. При цьому глава сінгапурського МЗС зазначив, що Вашингтон, так і Пхеньян задоволені підготовкою до саміту США-КНДР.

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин вже приземлився в Сінгапурі, і його кортеж прибув до готелю "Сент-Реджіс". Прибуття Д.Трампа, який вилетів в Сінгапур із Канади, очікується протягом кількох годин.

Зустріч американського президента Д. Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина запланована на 12 червня в готелі "Капела" на острові Сентоса в Сінгапурі. Основну увагу буде присвячено денуклеаризації Корейського півострова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА