14:29 10.06.2018

За фактом смертельної ДТП за участю поліцейського автомобіля в Ізюмі розпочато кримінальне провадження

1 хв читати

Розпочато кримінальне провадження за фактом зіткнення автомобіля BMW і поліцейського Mitsubishi Оutlander, яке сталося в м. Ізюм Харківської області в суботу ввечері і внаслідок якого загинула людина.

"Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть). Провадження розслідує поліція. Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні", – повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

За попередніми даними, 25-річний водій автомобіля BMW порушив правила дорожнього руху, виїхавши на зустрічну смугу дороги, де зіткнувся зі службовим автомобілем Ізюмського відділу поліції.

Від отриманих травм водій BMW помер у машині швидкої допомоги. Двоє пасажирів BMW і водій патрульної машини дістали легких тілесних ушкоджень. Медичну допомогу водієві патрульного автомобіля надали на місці ДТП. Постраждалих пасажирів BMW госпіталізували до Ізюмської ЦРЛ. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому. Зараз їхньому життю нічого не загрожує.

Раніше відділ комунікацій Головного управління Нацполіції в Харківській області повідомляв, що внаслідок зіткнення BMW і поліцейського автомобіля загинула одна людина, а двоє були госпіталізовані у важкому стані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА