21:17 10.06.2018

Зловмиснику, який кинув гранату в натовп людей у нічному клубі в Сумах, оголосили про підозру

1 хв читати
Зловмиснику, який кинув гранату в натовп людей у нічному клубі в Сумах, оголосили про підозру

Сумська прокуратура затримала зловмисника, який кинув у натовп відвідувачів нічного клубу гранату, і оголосила йому про підозру, повідомила прес-служба обласної прокуратури.

Як повідомив керівник Сумської місцевої прокуратури Валерій Могильний, дії 28-річного зловмисника кваліфіковані за ч.2 ст.15 / пп. 1, 5, 7 ч.2 ст.115 (закінчений замах на вбивство двох або більше осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб і з хуліганських спонукань), ч.1 ст.263 (незаконне поводження з бойовими припасами). ч.2 ст.342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) та ч.4 ст.296 (хуліганство із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.

Прокуратура встановила, що молода людина в Балаклаві зайшла до клуба, зірвала чеку і кинула у натовп гранату. Після спроби втекти її затримали в сусідньому дворі. Як з'ясувалося, затриманий за півгодини до вибуху приходив до нічного клубу, його не пустила всередину охорона.

Як зазначається, прокуратура готує клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без права на заставу.

Як повідомлялося, в неділю в Сумах поліція розслідувала обставини вибуху в нічному клубі за 4 статтями Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА