11:28 11.06.2018

Сім'я Сенцова не просила Путіна про звільнення режисера

1 хв читати
Сім'я Сенцова не просила Путіна про звільнення режисера

Сестра незаконно засудженого в РФ громадянина України кінорежисера Олега Сенцова Наталія Каплан заявила, що не зверталася до президента Росії Володимира Путіна з проханням звільнити її брата.

"Відповідально заявляю: до Путіна не зверталася, звідки ноги ростуть, не знаю. Може, банально, не до кінця зрозуміли", - написала вона на своїй сторінці в "Фейсбуці" в понеділок.

Раніше британське видання The Guardian опублікувало інформацію з посиланням на Н.Каплан під заголовком про те, що сім'я О.Сенцова нібито попросила В.Путіна про звільнення О.Сенцова. У матеріалі відсутня цитата, яка підтверджувала би сказане.

"У нас залишилося дуже мало часу, і я дійсно сподіваюся, що Путін прийме рішення звільнити його і всіх українських політв'язнів перед Чемпіонатом світу", - наводить слова Н.Каплан видання.

Як повідомлялося, в серпні 2015 Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону (РФ) засудив О.Сенцова, затриманого в Криму в 2014 році, до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням у створенні на території півострова терористичного співтовариства.

О.Сенцов відбуває покарання в колонії суворого режиму в Ямало-Ненецькому автономному окрузі (РФ), більше відомій як "Білий ведмідь". 14 травня він оголосив голодовку з вимогою відпустити всіх українців, яких тримають у РФ і анексованому Росією Криму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА