13:47 11.06.2018

"Укрзалізниця" відновила залізничне сполучення на самбірському напрямку після крадіжки 1 км дроту

2 хв читати
"Укрзалізниця" відновила залізничне сполучення на самбірському напрямку після крадіжки 1 км дроту

ПАТ "Укрзалізниця" відновило залізничне сполучення на перегоні Самбір-Дубляни-Самбірські, знеструмленому внаслідок крадіжки 1 км дроту, йдеться в повідомленні ПАТ.

"У понеділок, 11 червня цього року близько 5:45 на перегоні Самбір-Дубляни-Самбірські було виявлено крадіжку контактного дроту марки МФ-100 загальною протяжністю близько 1 км. Злочинне втручання сторонніх осіб у роботу магістралі призвело до поломки двох струмоприймачів і вимушеної зупинки електропоїзда №6132 сполученням Самбір-Стрий", - йдеться в повідомленні.

Електропоїзд № 6132 продовжив рух за допомогою допоміжного локомотиву, що прибув на місце події, також приблизно на три години було затримано рух електропоїзда №6131 та пасажирського поїзда №50.

"Ремонтні бригади оперативно прибули на місце... О 9:20 залізничники завершили аварійно-відновлювальні роботи та подали напругу в контактну мережу. Рух поїздів відновлено. Випадок розслідується", - зазначають в "Укрзалізниці".

Також у повідомленні зазначено, що раніше аналогічний випадок залізничники зафіксували на перегоні Дрогобич-Дубляни-Самбірські (крадіжка 555 м контактного дроту).

Залізничники звертають увагу правоохоронців на необхідність посилити співпрацю з метою профілактики та оперативного розкриття злочинів на об'єктах інфраструктури, а також вказують на той факт, що велика кількість випадків крадіжок контактного дроту фіксується саме на території Самбірської дистанції електропостачання, що може свідчити про злочинну діяльність організованої групи осіб.

У 2017 році філія "Львівська залізниця" зафіксувала 10 випадків крадіжок контактного дроту і втручання в роботу пристроїв електропостачання, загальні збитки від яких сягнули майже 240 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА