19:11 11.06.2018

З "Укроборонпрому" звільнився заступник гендиректора з розвитку

2 хв читати
З "Укроборонпрому" звільнився заступник гендиректора з розвитку

Команду менеджерів держконцерну "Укроборонпром" полишив заступник гендиректора держконцерну з розвитку Артур Херувімов.

Про це повідомив сам А.Херувімов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Зараз переді мною стоять нові виклики. Я планую продовжити свій професійний шлях в одній з великих західних компаній, пропозицію від якої наразі розглядаю", - написав він.

В "Укроборонпромі" агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили звільнення А.Херувімова. Як уточнив співрозмовник агентства, заступника гендиректора держконцерну А.Херувімова звільнено з посади за згодою сторін наказом держконцерну від 6 червня.

За даними з відкритих джерел, до приходу в "Укроборонпром" в 2014 році А.Херувімов займався приватним підприємництвом, працював на посаді директора АТЗТ "Південьспецгідрокомплект (Херсон), був депутатом Херсонської облради.

Відповідно до ухваленого Верховною Радою в червні 2011 року закону України, "Укроборонпром", до складу якого на сьогодні входять понад 130 підприємств українського ОПК, зокрема й держкомпанія "Укспецекспорт" та її дочірні підприємства, забезпечує спільно з урядом управління об'єктами держвласності в ОПК.

Президент Петро Порошенко указом від 21 лютого призначив головою "Укроборонпрому" гендиректора держкомпанії "Укрспецекспорт" Павла Буніна, який очолював держконцерн з липня 2014 року, замість Романа Романова, який подав у відставку.

П.Букін - виходець із системи ВТС і держкомпанії "Укрспецекспорт". Серед першочергових кроків на новій посаді П.Букін назвав оптимізацію і скорочення управлінського апарату "Укроборонпрому", який налічував на момент його призначення 286 осіб. На сьогоднішній день у глави "Укроборонпрому", згідно з офіційними даними держконцерну, шість заступників.

У травні "Укроборонпром" полишив заступник гендиректора з зовнішньоекономічної діяльності Денис Гурак, який обіймав цю посаду з серпня 2014 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА