13:57 12.06.2018

Суд Одеси призначив домашній арешт громадянам невизнаної республіки Придністров'я, підозрюваним у замовних вбивствах

2 хв читати
Суд Одеси призначив домашній арешт громадянам невизнаної республіки Придністров'я, підозрюваним у замовних вбивствах

Приморський районний суд м.Одеси обрав як запобіжний захід домашній арешт для двох громадян невизнаного Придністров'я, які були затримані за підозрою в участі як мінімум у двох замовних вбивствах.

"Вони затримувалися досить голосно у нас в області, зі зброєю, після нападу, так ось, суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту", - повідомив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Він висловив обурення такими рішеннями суду, зазначивши, що не хоче своїм коментарем чинити тиск на суд.

"Спасибі, що не зобов'язує повернути автоматичну зброю і боєприпаси, це ж докази все ж", - написав Р.Форостяк.

Як повідомлялося, в лютому 2018 року співробітники поліції і Служби безпеки України затримали трьох громадян Придністров'я, які обстріляли в Ренійському районі Одеської області автомобіль BMW X5 50-річного місцевого жителя, коли потерпілий їхав додому.

Сам водій унаслідок стрілянини не постраждав. На його транспортному засобі правоохоронці виявили пошкодження у вигляді отворів від куль. Також під час огляду місця події було виявлено та вилучено речові докази - 6 гільз калібру 5,45 мм і автомат АКС.

Правоохоронці встановили автомобіль, на якому сховали зловмисники (ним виявився Volkswagen Touareg) і ввели оперативний план "Сирена" для їх затримання.

Автомобіль, у салоні якого переували двоє правопорушників, було зупинено в районі м.Затока Одеської області. Ще одного підозрюваного затримали на контрольно-пропускному пункті "Кучурган".

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (замах на злочин) та ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваним був обраний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА