07:24 13.06.2018

Двом зловмисникам, які займалися виробництвом і збутом зброї, повідомили про підозру

2 хв читати
Двом зловмисникам, які займалися виробництвом і збутом зброї, повідомили про підозру

Двом зловмисникам, викритим у нелегальному виготовленні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї повідомлено про підозру, - повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва

"Київською місцевою прокуратурою №7 повідомлено про підозру двом зловмисникам, викритим у нелегальному виготовленні, зберіганні та збуті на території міста Києва вогнепальної зброї і бойових припасів", - сказано в повідомленні на сайті відомства у вівторок.

В рамках досудового слідства, правоохоронцями задокументовано два факти продажу зловмисниками зброї і патронів до нього, а саме пістолета-кулемета "ППШ" №7863, пістолета Макарова, "Чезету" і патрони до зброї на загальну суму $ 4 тис.

У прокуратурі повідомили, що зловмисники були затримані 11 червня в понеділок у рамках спільної операції працівників місцевої прокуратури спільно з Подільським УП ГУ ПП України в м.Києві та ГУ СБУ України в м.Києві та Київській області під час чергового збуту вогнепальної зброї.

"Під час обшуків за місцем проживання фігурантів виробництва і приміщень, які ними використовувалися, було виявлено та вилучено 11 одиниць вогнепальної зброї, близько 100 бойових патронів, 40 одиниць комплектуючих і устаткування для переробки і виготовлення зброї тощо", - йдеться в повідомленні.

Злочинці затримані в порядку ст. 208 КПК України. Київською місцевою прокуратурою №7 їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 263 КК України (зберігання і збут вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Прокуратурою підготовлено клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА