08:20 13.06.2018

Трамп опублікував показаний Кім Чен Ину ролик про майбутнє КНДР

2 хв читати
Трамп опублікував показаний Кім Чен Ину ролик про майбутнє КНДР

Президент США Дональд Трамп опублікував у своєму Twitter відеоролик, який, за його словами, він показав лідерові КНДР Кім Чен Ину на саміті в Сінгапурі 12 червня. Ролик також опублікований в Facebook Білого дому, він набрав понад 1,8 млн переглядів.

"Ось відео під назвою "Історія однієї можливості", яке я показав Кім Чен Ину на саміті в Сінгапурі", - написав Трамп.

Відеоролик триває трохи більше чотирьох хвилин, в ньому є лише один титр - ролик зроблений "A Destiny Pictures Production", а головними дійовими особами вказані Дональд Трамп і Кім Чен Ин.

Відео починається з закадрового голосу, який говорить про те, що з 7 млрд людей на Землі лише невелика кількість людей зможе залишити після себе великий вплив і мало хто зможе змінити хід історії.

У ролику показуються перспективи розвитку КНДР в майбутньому, чергуються кольорові кадри - досягнення розвинених країн і чорно-білі - злидні, запуски ракет, порожні полиці магазинів. "Чи зробить цей лідер вибір на користь розвитку своєї країни, на користь того, щоб бути частиною світу, щоб стати героєм для свого народу? Потисне він руку світу і чи буде насолоджуватися процвітанням, якого ніколи раніше не бачив? Прекрасне життя або ще більша ізоляція? Який шлях він обере?", - запитує закадровий голос.

"Сподіваюся, що він вам сподобався. Мені здалося, що він хороший. Я показав його (ролик) йому (Кім Чен Ину) сьогодні в кінці зустрічі. Мені здається, що йому сподобалося", - наводить Bloomberg слова Трампа. Представник Ради національної безпеки повідомила агентству, що ролик був підготовлений радою для того, щоб продемонструвати вигоди від повної денуклеаризації.

У Сінгапурі 12 червня відбулася перша в історії зустріч лідерів США і КНДР. Трамп і Кім Чен Ин за підсумками саміту підписали угоду, згідно з якою Вашингтон і Пхеньян зобов'язуються розвивати двосторонні відносини і досягти миру на Корейському півострові спільними зусиллями. Кім Чен Ин вкотре заявив про свою прихильність щодо денуклеаризації КНДР, а також готовність ліквідувати випробувальний полігон Пхунгері. Трамп при цьому пообіцяв припинити військові навчання біля берегів Корейського півострова, які США проводили разом з Південною Кореєю.

Також два лідери обмінялися запрошеннями: Трамп пообіцяв відвідати Пхеньян, а Кім Чен Ин - Вашингтон. Пізніше президент США назвав минулий саміт "чудовим". За його словами, в майбутньому КНДР чекає доля Південної Кореї. Північнокорейський лідер за підсумками зустрічі заявив про необхідність "практичних заходів" у відносинах з США.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА