16:37 13.06.2018

НАБУ не зверталося до Філатова по пояснення про джерела його доходів

2 хв читати
НАБУ не зверталося до Філатова по пояснення про джерела його доходів

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) не зверталося до заступника голови адміністрації президента Олексія Філатова по будь-які пояснення щодо законності джерел його доходів, повідомляє прес-служба адміністрації президента.

"Національне антикорупційне бюро України жодного разу не зверталося до заступника голови адміністрації президента Олексія Філатова по будь-які пояснення щодо законності джерел його доходів або підстав придбання активів", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі адміністрації президента в середу.

Як зазначили в прес-службі, якщо НАБУ звернеться до О.Філатова, то він надасть їм усю необхідну інформацію.

В адміністрації президента повідомили, що в декларації О.Філатова, поданій у березні 2018 року, зазначено всі його доходи й активи, які мають відображатися в декларації відповідно до закону.

У прес-службі також зазначили, що зазначену декларацію О.Філатов, як і інші заступники голови адміністрації президента, подав добровільно.

"До призначення на посаду заступника голови адміністрації президента України О.Філатов 18 років займався приватною юридичною практикою. Доходи, отримані О.Філатовим до призначення на зазначену посаду й підтверджені офіційними даними Державної фіскальної служби України, значно перевищують сукупну вартість активів, якими він володіє", - наголосили в прес-службі.

Раніше в середу прес-служба НАБУ повідомила, що починаючи з 15 лютого детективи НАБУ здійснюють досудове розслідування за фактом можливого незаконного збагачення заступника голови адміністрації президента України. "Всі матеріали та звернення щодо цієї теми, які надійшли після 15 лютого, долучаються до матеріалів зазначеного кримінального провадження з метою їх перевірки в межах досудового розслідування за зазначеним фактом, про що заявникам повідомляється в письмовому вигляді", - поінформували в НАБУ.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", йдеться про заступника голови адміністрації президента О.Філатова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА