08:52 14.06.2018

Comcast вступив у боротьбу з Disney за активи 21st Century Fox

2 хв читати
Comcast вступив у боротьбу з Disney за активи 21st Century Fox

Comcast Corp., найбільший американський інтернет-провайдер, зробив у середу пропозицію щодо придбання активів медіа-компанії 21st Century Fox Inc., на які вже претендує Walt Disney Co.

Пропозиція, спрямована до ради директорів 21st Century Fox, становить $ 35 за акцію і приблизно на 19% перевищує ціну, запропоновану Walt Disney, йдеться в прес-релізі Comcast.

Disney вже обговорює залучення додаткових коштів, щоб дати свою відповідь на пропозицію Comcast, повідомили джерела The Wall Street Journal.

Сам Fox заявив, що вивчить пропозицію Comcast.

До можливої угоди, яка оцінюється, за даними Financial Times, в $ 65 млрд, входять різні розважальні активи, включаючи кіно- і телевізійну студію, а також міжнародні ТБ-активи. При цьому потенційна покупка активів не торкнеться Fox News, Fox Sports 1 і ТБ-станцію Fox, які виділяються в окрему компанію.

Напередодні суд схвалив покупку корпорацією AT & T Inc. компанії Time Warner Inc., не знайшовши доказів того, що угода обмежить конкуренцію серед провайдерів платного ТБ. Time Warner - один зі світових лідерів індустрії розваг, власник телеканалів TNT, TBS, CNN та однойменної кіностудії. HBO випускає серіали "Гра престолів" і "Світ Дикого Заходу". AT & T веде свою історію від створеної в 70-х роках 19-го століття винахідником телефону Олександром Беллом компанії Bell Telephone. Угода змінює розклад сил на медійному ринку США.

Раніше Comcast вже намагалася придбати частину активів Fox, однак відмовилася від цієї ідеї через побоювання, що регулятори не схвалять угоду.

Тим часом, кілька днів тому, 21st Century Fox Inc. оголосила про скликання на 10 липня загальних зборів акціонерів, на якому має обговорюватися питання про затвердження угоди з Walt Disney Co.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА