16:24 15.06.2018

Кучма обговорив з представником МКЧХ відновлення моста в районі Станиці Луганської

1 хв читати
Кучма обговорив з представником МКЧХ відновлення моста в районі Станиці Луганської

Другий президент України, представник країни в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кучма обговорив з главою делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Аланом Ешліманом забезпечення водопостачання в Донецькій і Луганській областях і ремонт моста в районі Станиці Луганської (Луганська обл.).

"У розмові обговорили гуманітарні питання щодо Донбасу. Зокрема, мова йшла про безперебійне водопостачання в Донецькій і Луганській областях, якого потребують мирні жителі по обидва боки від лінії розмежування. Основна увага була приділена питанню аварійно-ремонтних робіт моста в районі Станиці Луганської", - повідомила прес-секретар Л.Кучми Дарина Оліфер на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в п'ятницю.

За її словами, А.Ешліман висловив стурбованість ситуацією, яка склалася навколо цього моста, через недостатню увагу до відновлення мостового переходу з українського боку.

"Учасники розмови погодилися щодо необхідності активізації роботи для вирішення зазначеної проблеми. Леонід Кучма підкреслив, що звернеться до відповідних інстанцій української влади з цього питання", - поінформувала його прес-секретар.

Вона також зазначила, що Л.Кучма поінформував співрозмовника про недотримання режиму тиші з боку незаконних збройних формувань окремих районів Донецької та Луганської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА