19:55 15.06.2018

У Києві в неділю через "Марш рівності" зміняться кілька маршрутів громадського транспорту

1 хв читати
У Києві в неділю через "Марш рівності" зміняться кілька маршрутів громадського транспорту

На час проведення "Маршу рівності" 17 червня в центрі Києва будуть внесені тимчасові зміни до низки автобусних і тролейбусних маршрутів української столиці, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Як наголошується в повідомленні, за зміненими трасами автобуси і тролейбуси відповідних маршрутів будуть курсувати "з початку руху 17 червня до закінчення заходів".

Зокрема, тролейбусні маршрути №№ 5, 7, 8, 9, 17 і 93Н, які в звичайному режимі в центрі міста закінчуються біля станції метро "Площа Льва Толстого", в неділю будуть скорочені до Володимирського собору. Після прибуття до станції метро "Університет" тролейбуси будуть розгортатися по вулицях Леонтовича, Хмельницького та Пирогова, далі будуть повертати на бульвар Шевченка і слідувати звичайною трасою.

Автобусні маршрути №№24 і 114, які в звичайному режимі курсують Хрещатиком і бульваром Шевченка до Центрального залізничного вокзалу, будуть на час проведення маршу скорочені до Європейської площі.

Автобуси маршруту №118 при проходженні від станції метро "Чернігівська" розгортатимуться поблизу станції метро "Палац Спорту" і не слідуватимуть від бульвару Шевченка до Політехнічного інституту. Автобуси маршруту №20 при проходженні від житлового масиву Корчувате не будуть доїжджати до станції метро "Площа Льва Толстого", а після повороту з вул.Великої Васильківської на вул.Саксаганського повертатимуть на вул.Антоновича відразу в сторону Корчуватого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА