08:04 16.06.2018

Князєв проінспектував роботу нового поста патрульної поліції Криму на Херсонщині

2 хв читати

Глава Нацполіції України Сергій Князєв в п'ятницю, в межах робочого візиту на Херсонщину, проінспектував відреставрований пост "Сиваш" відділу патрульної поліції в АР Крим та м.Севастополі, повідомили в департаменті комунікації Національної поліції України.

"15 червня голова Нацполіції Сергій Князєв в межах робочого візиту на Херсонщину проінспектував відреставрований пост поліції Криму", - сказано в повідомленні на сайті відомства в п'ятницю.

За словами глави Нацполіції України, основним завданням нарядів патрульної поліції поста "Сиваш" є надання правової допомоги громадянам України, які перетинають адмінкордон з Кримом, а також документування злочинів, які там відбуваються.

"Основне завдання, яке перед вами стоїть - щоб українці, які перетинають адмінкордон з окупованої частини України в вільну частину України, приходили до вас і розповідали, що там добре, що там погано, як порушують їхні громадянські права, а ми це дуже уважно і ретельно документували", - заявив С.Князєв.

В інформації зазначається, що пост "Сиваш" відділу патрульної поліції в АР Крим та м.Севастополі буде діяти в цілодобовому режимі. В адмінбудинку для працівників створені всі умови для якісної та ефективної роботи, є офісна та сучасна комп'ютерна техніка, доступ до мережі Інтернет та до різних баз.

Окрім 20 патрульних поліцейських, які будуть забезпечувати безпеку на автодорозі від адмінкордону з Кримом в с.Тарасівка Олешківського району, на посту нестимуть службу також працівники оперативних підрозділів і превенції кримської міліції. Вони надаватимуть увесь комплекс поліцейських послуг, захищатимуть права кримчан, надаватимуть консультативну допомогу громадянам, які в'їжджають в Херсонську обл. з тимчасово окупованої території. Також, на посту "Сиваш" жителі півострова зможуть подавати заяви про злочини і правопорушення, вчинені щодо них.

Також під час візиту на Херсонщину, С.Князєв ознайомився з роботою працівників Держприкордонслужби України, які несуть службу на КПВВ "Каланчак" на адмінкордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА