19:13 17.06.2018

Євродепутат Гармс про фейкову розмову з главою АПУ: У мене з'явився власний досвід дезинформаційної війни

1 хв читати
Євродепутат Гармс про фейкову розмову з главою АПУ: У мене з'явився власний досвід дезинформаційної війни

Депутат Європейського парламенту Ребекка Гармс заявила, що стала жертвою дезінформаційної війни у ​​випадку з телефонною розмовою, під час якої невідомий, видаючи себе за главу Адміністрації президента України Ігоря Райніна, передав їй неправдиву інформацію про ініціативи глави Української держави Петра Порошенка.

"Адміністрація президента України повідомила члену Європарламенту Ребеці Гармс, що хтось дезінформував її та її офіс щодо підготовлюваних законодавчих ініціатив, використовуючи сфабрикований номер телефону та адресу електронної пошти, видаючи себе за главу АП", - йдеться в повідомленні прес-офісу євродепутата, поширеному в неділю.

Європейський парламентарій також висловила жаль з приводу проблеми, які цей інцидент міг спричинити.

"Тепер у мене з'явився свій власний досвід триваючої дезинформаційний війни. Я шкодую і про проблеми і нерозуміння, які це могло викликати", - цитують слова Р.Гармс у повідомленні.

Вона підкреслила, що даний інцидент не впливає на те, що сьогоднішній марш ЛГБТ-спільноти в Києві являв собою значний успіх для України і "кроком на шляху до рівності громадянських прав українців".
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА