08:42 18.06.2018

Трамп обурений масштабом витоків інформації з ФБР

2 хв читати
Трамп обурений масштабом витоків інформації з ФБР

Дональд Трамп в своєму Twitter висловив невдоволення масштабними витоками інформації з ФБР, звідки дані потрапляють до "фейкових ЗМІ". Президент США назвав видання, що публікують "фейкові новини", "ворогами народу".

"Чому ФБР передало так багато інформації фейковим медіа? Вони не повинні цього робити, адже знають, що медіа з фейковими новинами, ці вороги народу, вони по-своєму розкручують цю інформацію, правда для них нічого не значить!"- написав американський президент.

Слідом за цим Трамп написав ще кілька повідомлень, які засуджують роботу ФБР. В одному він виступив з критикою роботи Пітера Стрзока, агента ФБР, який очолив ще до президентських виборів розслідування стосовно електронного листування Гілларі Клінтон, в якому екс-держсекретар передавала закриту інформацію. Зокрема, президент нагадав, що Стрзок працював з відправленим у відставку главою ФБР Джеймсом Комі, і назвав останнього "слизьким" (slippery).

Різкі зауваження Трампа щодо роботи ФБР прозвучали на тлі триваючого розслідування спецслужби щодо екс-глави передвиборного штабу Пола Манафорта. Слідчі обвинувачують його в незаконному лобіюванні інтересів української Партії регіонів і екс-президента України Віктора Януковича, а також у наданні неправдивих свідчень. Новий виток розслідування стався 15 червня, коли Манафорт був відправлений під варту. Причиною послужила заява спецпрокурора у справі про "російське втручання" Роберта Мюллера, що той намагався чинити тиск на свідків.

Це рішення також викликало обурення Трампа, який висловив свої почуття в Twitter. "Не знав, що Манафорт був главою злочинної організації. А як щодо (колишнього глави ФБР) Комі і брехливої Гілларі?"- написав президент після винесення вердикту суду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА