15:40 18.06.2018

На Тарутинському полігоні відбуваються навчання флотських артилеристів

1 хв читати
На Тарутинському полігоні відбуваються навчання флотських артилеристів

На Тарутинському загальновійськовому військовому полігоні (Одеська область) відбуваються планові заходи з бойової підготовки артилеристів Військово-Морських сил Збройних сил України, повідомив представник командування ВМС ЗСУ Денис Зубрицький.

"Саме зараз на території Тарутинського загальновійськового полігону проводяться планові заходи бойової підготовки окремого артилерійського дивізіону ВМС ЗСУ. Зокрема, там відбувається бойове злагодження артилерійських батарей", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

За словами Д.Зубрицького, паралельно на полігоні відбуваються заходи з відновлення навчальної матеріально-технічної бази.

Як повідомлялося, в листопаді 2017 року понад 2,8 тис. га земель Тарутинського загальновійськового полігону були повернені у власність Міністерства оборони України.

Під час судового розгляду було встановлено, що зазначені землі, вартістю понад 79 млн грн, призначені для тренування військовослужбовців і підвищення їхньої бойової виучки. Проте незаконним рішенням місцевої райдержадміністрації вони були виключені зі складу земель оборони та надані в користування приватному товариству для вирощування сільськогосподарської продукції.

17 жовтня 2017 року Госпсуд Одеської області задовольнив позовну заяву військового прокурора Білгород-Дністровського гарнізону в інтересах Міністерства оборони про визнання недійсними договорів оренди землі та витребування земельних ділянок загальною площею понад 2,8 тис. га.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА