16:53 18.06.2018

Апеляційний суд Києва залишив під вартою підозрюваного в організації замаху на Бабченка

2 хв читати
Апеляційний суд Києва залишив під вартою підозрюваного в організації замаху на Бабченка

Апеляційний суд м. Києва залишив у силі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Борису Герману, підозрюваному в організації приготування до теракту у вигляді вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", таке рішення Апеляційний суд ухвалив у понеділок, відмовивши у задоволенні апеляції сторони захисту Б.Германа.

Під час судового засідання захист підозрюваного наполягав на обранні запобіжного заходу, не пов'язаного з триманням під вартою, зазначаючи, що в арешті немає необхідності з огляду на відсутність ризиків. Сторона обвинувачення виступила проти задоволення скарги адвокатів, заявивши, що суд першої інстанції, ухвалюючи рішення про тримання під вартою, врахував усі обставини справи.

Як повідомлялося, 31 травня 2018 року Шевченківський районний суд м. Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці Борису Герману, якого підозрюють в організації терористичного акту, результатом якого мало стати вбивство А.Бабченка.

Інформація про вбивство А.Бабченка з'явилася ввечері 29 травня, але вже наступного дня глава СБУ Василь Грицак заявив, що це було частиною спецоперації українських правоохоронців, спрямованої на запобігання замаху на журналіста, а сам А.Бабченко вийшов до присутніх на брифінгу представників ЗМІ.

Глава СБУ повідомив про затримання 30 травня в Києві організатора "вбивства" А.Бабченка, ним виявився виконавчий директор ТОВ "Українсько-німецьке спільне підприємство (УНСП) "Шмайсер" (Вишневе, Київська обл.) Борис Герман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський і голова Національних зборів Франції обговорили співпрацю в оборонній сфері

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА