07:32 19.06.2018

Бойовики 28 разів обстріляли позиції ЗС України в понеділок, поранені двоє військових

1 хв читати
Бойовики 28 разів обстріляли позиції ЗС України в понеділок, поранені двоє військових

За минулу добу незаконні збройні формування 28 разів порушували режим припинення вогню, з них 6 разів вогонь відкривався з забороненого мінськими домовленостями озброєння, поранення отримали два українських військовослужбовця, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаний сил.

"Усього ворог 28 разів порушував режим припинення вогню, з них 6 разів вогонь вів з важкого озброєння. У результаті узгоджених дій підрозділів Об'єднаних сил, за даними розвідки, знищено 1 бойову броньовану машину противника і вантажівку ГАЗ-66, 5 окупантів отримали поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці ООС в Фейсбук у вівторок вранці.

Активні бойові дії тривали на Луганщині, де незаконні збройні формування вдалися до провокаційних дій поблизу населеного пункту Новотошківське, а на Горлівському напрямку - в районі населеного пункту Верхньоторецьке.

На донецькому напрямку, поблизу Авдіївки і Опитного під час бойових дій з використанням стрілецької зброї і гранатометів поранення отримали два українських військовослужбовця.

На маріупольському напрямку в районі селищ Старогнатівка, Чермалик та Лебединський, бойовики застосували міномети, чим піддавали небезпеці мирне населення.

"Ніч поточної доби пройшла без загострення обстановки - ворог 4 рази порушував режим припинення вогню без застосування важкого озброєння. Втрат серед українських захисників немає", - сказано в звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА