11:40 19.06.2018

"Батьківщина" і "радикали" Ляшка вимагають від Коболєва та енергетичного блоку Кабміну відзвітувати у ВР

1 хв читати
"Батьківщина" і "радикали" Ляшка вимагають від Коболєва та енергетичного блоку Кабміну відзвітувати у ВР

Фракції "Батьківщина" і Радикальної партії у Верховній Раді вимагають від керівництва енергетичного сектору України і голови НАК "Нафтогаз Україна" відзвітувати в парламенті.

"Ми вимагаємо сюди негайно на звіт (главу НАК "Нафтогаз України" Андрія – ІФ) Коболєва і енергетичний блок уряду з декількох питань. Перше питання – це формування тарифів на газ. Друге питання – це фактично ті махінації, які відбуваються з неврахованим газом після схеми так званих субсидій для населення", – заявив заступник глави фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв з трибуни парламенту на пленарному засіданні у вівторок.

З аналогічними вимогами виступила і фракція Радикальної партії Олега Ляшка.

"Ми вимагаємо до парламенту прем'єр-міністра (Володимира Гройсмана – ІФ), главу "Нафтогазу" Коболєва, керівника Міністерства енергетики (Ігоря – ІФ) Насалика. Сьогодні ключова проблема, яка непокоїть українців – це підвищення цін на газ. Ми вимагаємо від уряду поінформувати громадян України, в чому необхідність підвищення цін на газ до 11 тис. грн за 1 тис. кубометрів", – сказав голова цієї фракції О.Ляшко з трибуни парламенту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА