19:05 20.06.2018

Жінку, яка викрала немовля з дитсадка на Оболоні, суд засудив до 2 років обмеження волі

2 хв читати
Жінку, яка викрала немовля з дитсадка на Оболоні, суд засудив до 2 років обмеження волі

Оболонський районний суд м. Києва засудив 21-річну жінку, яка викрала двомісячну дитину біля дитячого садка на столичній Оболоні, до обмеження волі терміном на 2 роки.

"Під час судового розгляду обвинувачувана повністю визнала свою провину в скоєнні злочину і просила суд звільнити її від відбування покарання зі встановленням випробувального терміну", - повідомила прокуратура м. Києва на сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Державний обвинувач, враховуючи обставини справи, тяжкість скоєного злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, а також особу обвинуваченої, просив суд призначити їй покарання у вигляді реального позбавлення волі терміном на 2 роки.

"Однак суд першої інстанції ухвалив рішення, яким засудив зловмисницю до обмеження волі терміном на 2 роки", - зазначено в повідомленні прокуратури.

Зазначається, що після вивчення судового рішення місцева прокуратура вирішить питання про можливість внесення апеляційної скарги на цей вирок до Апеляційного суду м. Києва.

Як повідомлялося, 20 жовтня 2017 року 20-річна киянка таємно викрала з дитячого садка в Оболонському районі столиці двомісячну дитину, яку в колясці залишив біля входу батько.

Наступного дня викрадачку затримали в с. Новосілки Вишгородського району Київської області. Дитину в задовільному стані повернули батькам. Свій вчинок жінка пояснила бажанням залишити дитину собі й видавати за свою.

За результатами досудового слідства 22 лютого 2018 року обвинувальний акт стосовно жінки було направлено до Оболонського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА