22:01 21.06.2018

АМКУ визнав недійсним тендер на закупівлю 2 ескалаторів для Центрального залізничного вокзалу Києва

2 хв читати
АМКУ визнав недійсним тендер на закупівлю 2 ескалаторів для Центрального залізничного вокзалу Києва

ПАТ "Укрзалізниця" має намір оскаржити визнання Антимонопольним комітетом недійсним тендера на закупівлю двох ескалаторів для Центрального залізничного вокзалу в Києві.

"Заміна ескалаторів на Центральному вокзалі в Києві відкладається на невизначений термін через оскарження тендеру ТОВ "Інструментальний завод", що входить до складу Крюківського вагонобудівного заводу. "Укрзалізниця" вважає всі зауваження до тендерної документації від вітчизняного монополіста в цьому сегменті безпідставними і вже готує оскарження цього рішення в АМКУ", - наголошується в повідомленні на сайті "Укрзалізниці" в четвер.

На думку "Укрзалізниці", Крюківський вагонзавод заблокував тендер з метою лобіювати свої інтереси, а також заради підняття ціни на обладнання, яке закуповується.

В "Укрзалізниці" зазначили, що планували отримати нові підйомники в третьому кварталі поточного року, але через блокування торгів "Інструментальним заводом" терміни доставки і монтажу нових ескалаторів можуть бути істотно зміщені.

У зазначеному тендері, розміщеному в системі державних електронних торгів ProZorro, крім "Інструментального заводу" також беруть участь ТОВ "Київенергопроект" і ТОВ "Шиндлер".

21 червня 2018 року АМКУ розглянув скаргу "Інструментального заводу" і зобов'язав філію "Пасажирська компанія" ПАТ "Укрзалізниця" визнати недійсними відкриті торги.

У свою чергу, "Пасажирська компанія" готується оскаржити рішення Антимонопольного комітету.

Як повідомлялося, в квітні поточного року філія "Пасажирська компанія" ПАТ "Укрзалізниця" оголосила тендер на придбання двох ескалаторів, які будуть встановлені у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу в Києві. Гарантія на ескалатори має бути не менше трьох років з дня введення в експлуатацію. Очікувана вартість закупівлі - 13,86 млн грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА