07:45 22.06.2018

Бойовики 29 разів обстріляли позиції ЗС України в четвер, поранений один військовослужбовець

1 хв читати
Бойовики 29 разів обстріляли позиції ЗС України в четвер, поранений один військовослужбовець

За минулу добу незаконні збройні формування 29 разів порушували режим припинення вогню, з них 3 рази вогонь відкривався з забороненого мінськими домовленостями озброєння, осколкові поранення отримав український військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Російсько-окупаційні війська 29 разів вдавалися до прицільного вогню по наших позиціях, три рази ворог застосовував артилерію і міномети. Підрозділи Об'єднаних сил не дозволяли противнику поліпшити тактичне положення, вели активну оборону і давали адекватну відповідь супротивнику (...) Під час бойових дій за минулу добу один український захисник отримав осколкове поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці ООС в Фейсбук в п'ятницю вранці.

Бої тривали поблизу населених пунктів Новотошківське та Станиця Луганська, Луганської області. На горлівському напрямку біля населеного пункту Зайцеве, та на донецькому, поблизу Старогнатівки, Красногорівки, Мар'їнки і Новотроїцького.

"Найбільш активні бойові дії протягом доби велись на маріупольському напрямку - довкола населених пунктів Лебединський, Павлопіль і Гнутове", - сказано в повідомленні.

За даними української розвідки, знищено трьох бойовиків і ще трьох поранено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА