08:44 22.06.2018

Столична прокуратура відстояла в апеляції вищу міру покарання для серійного вбивці жінок

2 хв читати
Столична прокуратура відстояла в апеляції вищу міру покарання для серійного вбивці жінок

Апеляційний суд Києва залишив без задоволення апеляційну скаргу вбивці трьох жінок, якого засудили до довічного ув'язнення, повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

"За наполегливою і принциповою позицією прокуратури міста Києва Апеляційний суд Києва залишив без змін вирок суду у вигляді довічного позбавлення волі для зловмисника, який позбавив життя трьох жінок", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в четвер.

У прокуратурі нагадали, що в травні 2016 року, перебуваючи в лісопарковій зоні поблизу Бортницької станції аерації на вул. Колекторній, людина після спільного вживання алкогольних напоїв, вчинила умисне вбивство невідомої жінки. Після цього зловмисник закопав її тіло і зник з місця події.

Надалі протягом червня - серпня 2016 обвинувачений при аналогічних обставинах позбавив життя ще двох жінок на території Дарницького району столиці. З метою приховування слідів злочину тіло однієї жінки вбивця спалив, а тіло другої - замаскував гілками.

"Слідству не вдалося ідентифікувати тіла загиблих. Експерти встановили тільки їх приблизний вік - від 30 до 40 років. Затримати вбивцю вдалося після чергового нападу на жінку в серпні 2016 року. Четвертій жертві нападника дивом вдалося вижити, не дивлячись на численні ножові поранення, які вона отримала", - сказано в повідомленні.

Вироком Дарницького районного суду м.Києва чоловік був визнаний винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 121 КК України та засуджений до довічного позбавлення волі.

"Не погоджуючись з прийнятим рішенням, захисник обвинуваченого подав апеляційну скаргу. Колегія суддів Апеляційного суду Києва, прийнявши до уваги доводи прокурора і незаперечні докази вини обвинуваченого, апеляційну скаргу захисника залишила без задоволення, а вирок Дарницького районного суду м.Києва - без змін", - підсумували в прокуратурі Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА