10:56 22.06.2018

Біля ВР відбувається мітинг "за традиційну сім'ю"

2 хв читати

 Біля будівлі Верховної Ради в Києві близько 300 людей проводять акцію на підтримку традиційних сімей і виступають проти проведення ЛГБТ-маршів.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники мітингу вишикувалися обабіч автодороги на вул. Грушевського, біля будівлі парламенту на ділянці між перетинами з вул. Липською та вул. Шовковичною.

Активісти тримають плакати і банери з написами "Заборонити пропаганду гомосексуалізму", "Діти мають право на тата і маму", "Тато, мама і дитина - це здорова Україна", "Марш рівності на крові - ось обличчя ЛГБТ". Також мітингувальники тримають кілька Державних прапорів, партійних прапорів нема. Серед учасників акції є кілька молодих людей у футболках із написом "Національний корпус".

До мітингувальників підійшов народний депутат із фракції "Народний фронт" Юрій Тимошенко, який висловився на підтримку їхніх гасел.

Також учасники акції роздають перехожим листівки, в яких висувають вимоги до президента України, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради, міністра внутрішніх справ не сприяти організації "Маршу рівності" та розслідувати події, які мали місце під час проведення останнього маршу на підтримку ЛГБТ.

Крім того, в листівках міститься заклик "припинити антисімейну і гендерну пропаганду в школах". Учасники також виступають проти адаптації законодавства до європейських стандартів у сфері сімейного та цивільного права, що передбачено Планом дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року, який уряд затвердив у 2015 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА