09:27 23.06.2018

Порошенко привітав держслужбовців зі 100-річчям державної служби в Україні

1 хв читати
Порошенко привітав держслужбовців зі 100-річчям державної служби в Україні

Президент України Петро Порошенко привітав державних службовців зі 100-річчям державної служби в Україні, повідомила прес-служба глави Української держави.

"Вітаю вас зі 100-річчям державної служби в Україні та професійним святом – Днем державної служби", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з набуттям чинності Закону України "Про державну службу" в цій сфері почалися зміни, покликані зробити максимально прозорою і відкритою діяльність тих, хто присягнув служити українському народу.

"Урочисто обіцяю вірно служити державі українській...", – такими словами починається присяга держслужбовця, ухвалена у 1918 році. Як і 100 років тому, сучасні державні службовці України гордо несуть це почесне звання. Дякую за вашу роботу і бажаю оптимізму, натхнення та успіху!", – написав П.Порошенко у своєму мікроблозі у "Твіттері" в суботу.

Президент висловив сподівання, що комплексне реформування державного управління дасть змогу проводити якісну державну політику, гарантувати здатність гідно тримати стратегічний курс розвитку держави, оперативно реагувати на проблеми в суспільстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА