14:04 23.06.2018

Двоє українських військових поранені в суботу на Донецькому напрямку

1 хв читати
Двоє українських військових поранені в суботу на Донецькому напрямку

Незаконні збройні формування з початку доби в суботу здійснили 9 прицільних обстрілів українських позицій на Донбасі, поранення дістали двоє українських військових.

"З опівночі і до 9.00 сьогодні у наші підрозділи вже зафіксовано 9 прицільних обстрілів з боку російсько-німецьких окупаційних військ. (...) З початку цього періоду, під час бойових дій двоє українських військових дістали поранень в районі Лебединського. Наразі їхньому життю нічого не загрожує. Військовослужбовців невідкладно евакуювали у військові госпіталі", – йдеться у повідомленні на сайті Міністерства оборони України.

Вночі та вранці на Луганському напрямку українські укріплення поблизу Новотошківського були обстріляні бойовиками з мінометів 82-мм калібру. Тут же зафіксовано 12 вибухів мін противника. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

На Донецькому напрямку вранці зафіксовано 7 прицільних обстрілів з боку НЗФ. Неподалік Лебединського, Водяного і Талаківки бойовики випустили по українських позиціях 52 снаряди 122-мм калібру. Поблизу н.п. Широкиного і Кам'янки позиції українських захисників бойовики обстріляли зі стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА