15:15 23.06.2018

На Одещині психічно нездоровий чоловік вистрілив із дробовика в поліцейського, правоохоронці умовляють його здатися

1 хв читати

Житель одного з сіл Лиманського району Одеської області вистрілив з обріза мисливської рушниці в поліцейського, а також кинув світлошумову гранату в співробітників поліції. Правоохоронці умовляють його здатися.

Як повідомив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк на сторінці у Facebook у суботу, інформація про озброєного обрізом мисливської гладкоствольної рушниці чоловіка, 1982 р. н., який перебуває на обліку як психічно хвора людина та наркоман, надійшла вранці.

Під час перевірки він кинув світлошумову гранату в співробітників Лиманського відділення поліції та здійснив кілька пострілів із рушниці, поціливши одному з поліцейських у плече дробовим зарядом. Правоохоронцю надано медичну допомогу, його життю та здоров'ю нічого не загрожує.

"За фактом подій... було введено в дію оперативно-тактичний план "Грім", на місце прибули посилені наряди правоохоронців, підрозділ КОРД, ДСНС і медики. З громадянином розпочато перемовини з метою переконати його скласти зброю та здатись правоохоронцям та лікарям", - повідомив Р.Форостяк.

Водночас, за його даними, ситуація ускладнена тим, що до домоволодіння зайшла мати цього чоловіка, вона не бажає самостійно покинути дім, тому є підстави припускати, що жінка може стати заручницею свого сина.

Радник начальника ГУ Нацполіції запевнив, що доки є шанс, правоохоронці намагатимуться умовити чоловіка скласти зброю, "щоб уникнути штурму та можливої трагедії".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА